Defibrilatorji

LIFEPAK 20e

Klinično napreden in z večjo močjo je Lifepack 20e defibrilator / monitor zelo intiutiven za prvi odziv. Spretno združuje funkcijo AED z ročnimi zmogljivostmi, da lahko ACLS-usposobljeni zdravniki hitro in enostavno nudijo napredno terapevtsko pomoč.

Preberite več

LIFEPAK 15

Lifepack 15 defibrilator / monitor je nov standard v nujni oskrbi ALS ekip, ki želijo klinično najbolj inovativno ter operativno učinkovito napravo in LIFEPAK TOUGH™.

Preberite več

LIFEPAK CR Plus AED

Vsebuje napredno tehnologijo, ki ji zaupajo strokovnjaki nujne medicinske pomoči in je preprost za uporabo. Popolnoma avtomatski LIFEPAK CR Plus AED je zasnovan posebej za osebe, ki se prve odzovejo na klic žrtve nenadnega srčnega zastoja.

Preberite več

LIFEPAK 1000

Lifepack 1000 defibrilator / monitor je enostaven za uporabo. Avtomatski zunanji defibrilator (AED) je izdelan za profesionalni odziv. Velik in intuitiven zaslon prikazuje grafiko in EKG odčitke, ki so jasni in enostavni za branje.

Preberite več

LUCAS 2

Lucas 2 je zasnovan tako, da pomaga izboljšati rezultate žrtev nenadnega srčnega zastoja in izboljša postopke medicinskega odziva. Z vsaj stotimi kompresijami na minuto in 5 cm globino, se lahko LUCAS 2 hitro odzove na minimalne prekinitve oskrbe bolnikov.

Preberite več


Kontaktni podatki

Nenehno smo dosegljivi na telefonski številki 02 539 12 50 ali na elektronskem naslovu info@medicop.eu.

Medicop d.o.o.
Obrtna 43, 9000 Murska Sobota